قلم - دبیرخانه شورای امنیت کشور به نامه مورخه ٨٨/٣/٢٧ میرحسین موسوی پاسخ داد.
به گزارش قلم نیوز، متن این نامه به شرح زیر است:
" «بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای میرحسین موسوی
با سلام
نامه مورخه ٢٧ /٣ /٨٨ جنابعالی خطاب به شورای امنیت کشور حاوی مسائلی است که توجه شما را به آن جلب میکنیم:
١- انتساب اعمال مجرمانه همانند تخریب اموال و وسایل نقلیه مردم به نیروی انتظامی.
٢- حمایت از اجتماعات غیرقانونی که منجر به برهم زدن نظم و امنیت، تخریب اموال و اضرار به مردم و نقض حقوق شهروندان عزیز گردیده است که جنابعالی از آن اجتماعات به عنوان اجتماعات خودجوش و مسالمتآمیز نام بردهاید.
٣- با تأکید جنابعالی بر اینکه موارد مذکور را مشاهده کردهاید، لازم است، مشاهدات خود را در اختیار دبیرخانه شورای امنیت کشور بگذارید.
البته به نظر ما این یک شبکه سازمان یافته است که به احتمال زیاد توسط گروهکهای وابسته به بیگانگان سازمان یافتهاند و با اراده و تصمیم قبلی نظم و آرامش و امنیت عمومی را بهم میزند و به حقوق شهروندان تعرض مینماید که البته قبلاً دستور رسیدگی لازم توسط فرماندهی نیروی انتظامی به موضوع صادر شده است.
متقابلاً وظیفه و مسوولیت ملی جنابعالی اقتضاء میکند که به جای انتساب اتهام به نیروهای انتظامی و یا نظامی که فرزندان این کشورند و شبانهروز جهت امنیت شهروندان تلاش میکنند، از تحریک و تلاش برای تشکیل چنین اجتماعات غیرقانونی پرهیز نموده و از این اجتماعات حمایت ننمایید.
قطعاً به این نکته مهم توجه دارید که در صورت دعوت و تحریک به این اجتماعات غیرقانونی مسوولیت عواقب ناشی از آن بر عهده جنابعالی خواهد بود.
عباس محتاج
دبیر شورای امنیت کشور»"
مصطفی پورمحمدی رییس سازمان بازرسی کل کشور نیز در نامهای به میرحسین موسوی نامزد دهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری درباره روند رسیدگی به تخلفات احتمالی پیش و در حین انتخابات، توضیحاتی داد، که به شرح زیر است:
"برادر بزرگوار جناب آقای مهندس موسوی
سلامٌ علیکم؛
اینجانب بهدلیل مسئولیتم در سازمان بازرسی کل کشور مایل نبودم درباره مسائل انتخابات و روند عملیات رأیگیری اظهارنظر کنم، چون سازمان بازرسی و نمایندگان آن در هیأتهای اجرایی و نظارت و شعب اخذ رأی حضور رسمی نداشته و بههمین دلیل هرگونه داوری و اعلام نظر بدون داشتن اطلاعات دقیق و جزئی آنهم از موضع سازمان بازرسی نادرست و غیرواقعبینانه است.
اما با توجه به شرایط جاری کشور و وضعیت خطیر آن و حوادث پیشآمده و در خطربودن جان و مال و آبروی بسیاری از شهروندان و بیم وقوع پیامدهای ناگوار برای کشور و نظام، ناچار از بیان و یادآوری مطالبی هستم. امیدوارم مورد توجه جنابعالی قرار گرفته و در راستای حفظ جایگاه و منافع و امنیت کشور و ملت عزیزمان و اقتدار نظام اسلامی و رفع نگرانیها مؤثر باشد.
1ـ انتخابات دهم ریاستجمهوری و حضور گسترده و بینظیر ملت بزرگ ایران نقطه عطفی در تاریخ سیاسی کشور است؛ لذا باید با تمام توان، آثار آن را ماندگار کرد و از نتایج مثبت و ارزشمند آن بهره برد.
2ـ برگزاری انتخابات از سه بخش تشکیل میشود:
الف ـ فعالیت و تبلیغات انتخاباتی
ب ـ انجام عملیات رأیگیری
ج ـ اعلام نتایج آرا
در رابطه با بخش اول یعنی فعالیت و تبلیغات انتخاباتی، گزارشها و شکایات دایر بر تخلف یا سوء استفاده و اقدام غیرقانونی به مراجع قانونی و سازمان بازرسی واصل شده است که بخشی از آنها مستند و وارد است و لازم است در خصوص آنها اتخاذ تصمیم شود اما تأثیر آنها در نتیجه آرا مستلزم اثبات در شورای محترم نگهبان است که باید پیگیری گردد.
در رابطه با بخش دوم و سوم یعنی انجام عملیات رأیگیری و اعلام نتایج آرا، بر اساس سابقه حضورم در وزارت کشور و اطلاعات گذشته و ارزیابی اجمالی و اولیه و بررسی آرای مناطق و پیشبینیهای قبلی معتقدم با توجه به مکانیزهبودن سیستم انتخابات و درگیری عوامل فراوان و ساز و کار موجود و جاری امکان سوءاستفاده و تخلف گسترده امری دشوار و امکان وقوع آن ضعیف است و در نتیجه نهایی آرا اثرگذار نیست. با این وجود مراتب اعتراض با تأکید مقام معظم رهبری در شورای محترم نگهبان با حضور نمایندگان حضرتعالی در حال بررسی است. پس باید بهجای دامنزدن به التهابات کنونی در انتظار نتیجه این اقدام قانونی ماند.
3ـ آنچه در این شرایط مهم است پیگیری مطالبات از طریق قانونی و تقویت فرهنگ قانونمداری و التزام به آن است. اگر شما به قانونشکنی دیگران معترضید انتظار میرود در این مرحله حساس نیز در عمل پایبندی خود را به قانون نشان دهید.